Uudisrakentamisen kokenut asiantuntija palvelee Itä-Uudenmaan alueella 

Rakennuspalvelu K. Koskela on kokenut ja luotettavasti palveleva uudisrakentamisen asiantuntija. Palvelemme Itä-Uudenmaan alueella: Helsingissä, Sipoossa, Loviisassa ja Porvoossa sekä Porvoon saaristossa. Palveluihimme kuuluu myös korjausrakentaminen ja laajennukset.

 

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella sinua! Perheyritykseltämme saat aina ystävällistä ja asiakaslähtöistä palvelua.

Yhteystietoihin

Uudisrakentaminen avaimet käteen -palveluna

Tarjoamme uudisrakentamista kätevästi myös avaimet käteen -palveluna. Olemme työskennelleet rakennusalan monipuolisissa työtehtävissä 1980-luvulta alkaen, joten voit luottaa osaavaan ja vastuulliseen työskentelyymme. Päivitämme jatkuvasti omaa ammattitaitoamme, jotta pystymme tarjoamaan ajan tasalla olevaa ja mitä parhainta palvelua asiakaskunnallemme. Seuraamme aktiivisesti rakennusalan kehitystä Suomessa ja muualla, joten tiedämme ja taidamme uusimmat trendit.

 

Toteutamme kokonaisvaltaista uudisrakentamista toiveitasi ja tarpeitasi kuunnellen. Rakennamme niin omakotitaloja kuin vapaa-ajan asuntojakin Itä-Uudellamaalla. Otamme mielellämme vastaan myös haasteelliset toimeksiannot, jotka toteutamme onnistuneesti rautaisella ammattitaidolla ja hyvällä ammattiylpeydellä.

Kysy lisätietoja

Kattavat korjausrakentamisen palvelut

Kaipaatko keittiöösi uutta ilmettä ja toimivia ratkaisuja? Onko vanha talosi korjausrakentamisen tarpeessa? Haaveiletko kylpyhuoneen kokonaisvaltaisesta uudistamisesta? Saneeraamme niin kokonaisia taloja kuin pienempiäkin kohteita kilpailukykyiseen hintaan.

 

Kun tilaat korjausrakentamisen palvelut meiltä, voit olla varma korkealaatuisesta lopputuloksesta. Perehdymme huolella työnkohteeseen ja ehdotamme mielellämme toimivia ratkaisuja tilan ominaispiirteet sekä toiveesi huomioiden. Olemme ripeitä korjausrakentamisen ammattilaisia, joten urakka kuin urakka sujuu meiltä joutuisasti. Olemme erikoistuneet myös laajennuksiin, jotka toteutamme luotettavasti, rakennusmääräysten mukaisesti.

Soita, niin keskustellaan lisää!

Yhteystiedot

Tilaa meiltä varmat LVIS-asennukset

Toteutamme LVIS-asennukset yhteistyökumppaneidemme kanssa rakennusliikkeille, kunnille, kaupungeille, seurakunnille ja yksityishenkilöille. Ajanmukaista työvälineistöä käyttäen asennukset hoituvat nopeasti ja varmasti.

Yhteystiedot